61-годишна старозагорка влезе в полезрението на полицията…

61-годишна старозагорка влезе в полезрението на полицията заради кражба на тротоарни плочки в бившата детска градина на квартал „Зора“.  Пред Телевизия Загора Янка Христова обясни, че е взела плочките и след това ги е върнала. Защо се е стигнало до тази ситуация и чувства ли се жената престъпник?

На 10 юни в 17,40ч. в Първо РУ-Стара Загора е получен сигнал за лице, извършващо кражба на тротоарни плочки и бордюри от двора на новострояща се детска градина, намираща се на ул.”Освобождение” в Стара Загора. Пристигналият на място полицейски екип е установил и задържал 61-годишната Я.Х. от гр.Стара Загора. Образувано е досъдебно производство, се казва в полицейския бюлетин на Областната дирекция на МВР. Решаваме да научим коя е жената, извършила нетрадиционната кражба . Въпросната сграда, от която са откраднати плочките всъщност е бившата детска градина в квартал „Зора“,а жената, замесена с кражбата, живее отсреща. Пред екипа ни Янка Христова обясни, че е взела плочките, защото е мислила, че са бракувани. С решение на Общинския съвет в Стара Загора бившата детска градина в квартал „Зора“, от която са взети плочките, бе преобразувана на административна сграда, в момента ремонта там продължава.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>