ДЮШ на ПФК „Берое“ организира кастинг за набиране на нови деца в различните възрастови групи

ДЮШ на ПФК „Берое“ организира кастинг за набиране на нови деца в различните възрастови групи. Кастинга ще се проведе в рамикте на три дни за отделните възрасти и ще включва координационни упражнения, игрова форма и физически тест.

Организираният кастинг от ДЮШ на ПФК „Берое“ е с цел подбор на талантливи и перспективни състезатели, които да бъдат селектирани в различните възрастови гарнитури. Заниманията ще включват координационни упражнения за загрявка, игрова форма в зависимост от броя на кандидатите и физически тест, а участниците с най-впечатляващи резултати ще бъдат поканени в ДЮШ на Берое. Кастингът ще се проведе на 18, 19 и 20 юни на Спортна база „Берое“ до Бирената фабрика.

В четвъртък от 18,00 часа състава на Берое, воден от Иван Гаджев излиза срещу Черно море в първи осминафинален двубой от ДП за юноши старша възраст. Срещата ще се играе на новото изкуствено игрище до Бирената фабрика. По същото време в Монтана играят и децата на „Берое“, водени от Сидер Димитров. От 15 до 18 юни ще се състоят и финалите на ДП-ва за най-малките по футбол 7 и футбол 9.

Категория: СПОРТ
За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>