Традиционен празник на Ресурсен център Стара Загора „На открито“

Традиционният празник на Ресурсен център Стара Загора „На открито“ се проведе на базата на Земеделския институт по пътя за Раднево. В програмата на събитието бяха включени състезания по футбол, бадминтон, щафетни игри и теглене на въже.

Празникът на Ресурсен център Стара Загора започна с изпълнение на формацията за българския народни танци „Тракийци“, след което последва илиюзионно шоу. Най-очакваното събитие от участниците в празника по традиция бяха спортните игри, в които сили премериха както деца със специални образователни потребности, така и деца от Малките групови домове и техни приятели. Идеята на организаторите бе всички да се забавляват, а това най-добре си пролича по време на щафетните игри, на футболния мач, както и на атрактивното състезание по дърпане на въже.

Традиционен домакин на празника на Ресурсния център бе Земеделски институрт Стара Загора, чийто директор доцент Стайка Лалева бе подготвила награди за победителите в отделните игри. След техния край всички се хванаха и на празничното хоро в изпълнение на певицата Цветелина.

Категория: СПОРТ
За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>