„Любими песни от филмите на Уолт Дисни“ – концерт-подарък за 1 юни

На 1 юни от 19.00 часа, Културен център “Стара Загора“ ще се превърне в приказен замък и ще се изпълни с красивата музика на „Любими песни от филми на Уолт Дисни“.
Този концерт е подаръкът за Деня на детето от Вокална студия „Усмивки“ при Народно читалище „Родина 1860“, за всички малки и вече пораснали деца на Стара Загора.
Уолт Дисни е творец, титан в анимацията и ненадминат създател на приказни светове. Тази година се навършват 100 години от създаването на една от най-големите и успешни медийни компании до днес, носеща името му – “The Walt Disney company”.
Тези, които решат да станат част от този вълшебен свят, ще споделят емоцията на най-популярните песни от филмите на Дисни: „Замръзналото кралство“, „Мулан“, „Смелата Ваяна“, „Принцеса Анастасия“, „Храбро сърце“, „Красавицата и звярът“, „Зоотрополис“, „Пепеляшка“, „Цар Лъв“ „Малката русалка“, който печели „Оскар“ за музика, от „Пинокио“, чиято песен е музикалната емблема на компанията, от филма „Снежната кралица“ с две награди „Оскар“, от романтичната комедия „Капан за родители“ с две номинации за „Оскар“, „Рапунцел и разбойникът“, „Жабокът принц“, „Снежната кралица“, „Училищен мюзикъл“ и още много музикални изненади.

„Любими песни от филмите на Уолт Дисни“ – концерт-подарък за 1 юни

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>