„Ваканция здравей! Да играем безопасно“

Да играем безопасно“. Във връзка с националната програма „Работа на полицията в училищата“ под надслов „Ваканция здравей! Да играем безопасно“ ОДМВР-Стара Загора организира заключително мероприятие. То е насрочено за 31-ви май от 11.00 часа ще се проведе в парк „Александър Стамболийски“ в Стара Загора.

Събитито е организирано съвместно с Община Стара Загора, Регионалния инспекторат по образованието, Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните, РДПБЗН-Стара Загора, РЗИ-Стара Загора, БЧК, Център за подкрепа за личностно развитие-Стара Загора.
В мероприятието ще участват деца от трети и четвърти клас от учебните заведения на територията на Община Стара Загора. Децата ще участват във викторина, ще рисуват, ще имат възможност да разгледат полицейски автомобил, автомобил на пожарната. Предвидени са демонстрации по оказване на първа помощ и други.

„Ваканция здравей! Да играем безопасно“

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>