Годишна изложба на художествените школи към Център за подкрепа за личностно развитие подредиха в Стара Загора

От 01 до 14.06. 2023 година в изложбената зала на представителството на СБХ „Лубор Байер” ще бъде експонирана традиционната годишната изложба на художествените школи към ЦПЛР.
Ще бъдат изложени произведенията на децата от школите по живопис с ръководител Тошо Стефанов, малка пластика с ръководител Слави Славов, школа „Графика” с ръководител д-р Милен Алагенски, школа за илюстрации и комикси „Моливчето” с ръководител Иво Козаров и приложни изкуства с ръководител Юлия Славова. „Простота, правдивостта и естествеността, ето трите велики принципа на прекрасното във всички произведения на изкуството”, е казал композиторът Кристоф Глук. С малки стъпки, понякога неуверено, но с течение на времето все по – ярко и настъпателно, децата от нашите школи вървят и творят по своя път.
Годишната изложба на школите е най-голямото и вълнуващо събитие за малките творци, техните родители и ръководители.
Тя показва какво са постигнали в ателиетата и най – добрите им работи през годината, казват организаторите.
Откриването на изложбата ще се състои на 01.06.2023 година в изложбената зала на представителството на СБХ „Лубор Байер” от 18.00 часа.

Годишна изложба на художествените школи към Център за подкрепа за личностно развитие подредиха в Стара Загора

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>