Област Стара Загора е готова за вота на 2 април

По инициатива на областния управител Иван Чолаков днес в Областна администрация се състоя работна среща във връзка с предстоящите парламентарни избори. В нея участваха областният управител, главният секретар Кремена Бухчева, директорът на ОД МВР старши комисар Лазар Христов, началникът на Отдел „Охранителна полиция“ комисар Илиян Илиев, председателят на РИК Теодора Крумова и секретарят на РИК Междну Халид. 

На срещата беше обсъдена готовността на отговорните за изборите структури за провеждането на парламентарния вот на 2 април. Теодора Крумова заяви, че е създадена необходимата организация по приемането на протоколите от секционните избирателни комисии след приключването на изборния ден. Приключени са обученията и инструктажите на председателите и членовете на секционните комисии в цялата област. Броят на секциите в Старозагорска област е 493. 

След срещата старши комисар Христов и представителите на РИК направиха обход на маршрутите за движение на председателите на СИК при предаването на протоколите. Тази година отново протоколите ще се приемат в сградата на Областна администрация. 

Област Стара Загора е готова за вота на 2 април

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>