Вече е отворена регистрацията за кариерния форум „WorkIn Stara Zagora”

 

 

Отворена е регистрацията за кариерното изложение – „WorkIn Stara Zagora“, което ще се проведе в периода 28 и 29 април в Културен център „Стара Загора“. Събитието се организира от отдел „Инвестиции“ на Община Стара Загора и е насочено към търсещите и предлагащите работа. Участниците ще имат възможност да се запознаят с нови хора, да създадат полезни контакти, да разберат повече за живота в Стара Загора, да намерят нова работа, реализация в нова сфера.

„WorkIn Stara Zagora” ще бъде в два модула. В лекционната част ще се включат специалисти от света на бизнеса, които ще споделят безценните си познания и професионален опит, както и известни и успели лица, които имат силна връзка със Стара Загора, за да споделят част от своите истории.

Изложбената част предвижда щандове на много компании от региона, които ще  представят свободни работни позиции, възможност за стаж и кариерно развитие.

Местата в залата са ограничени, затова е необходимо да се направи предварителна безплатна регистрация в следния сайт: https://invest.starazagora.bg/en/work. Там е налична и повече информация за компаниите, които ще бъдат изложители, както и за богатата програма, която ще бъде представена пред участниците във форума.

 

Вече е отворена регистрацията за кариерния форум „WorkIn Stara Zagora”

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>