Международният младежки център организира семинар на тема „Силата на общността в подкрепа на младежи от уязвими групи”

 

 

На 19 и 20 януари, в Международния младежки център в Стара Загора ще се проведе семинар на тема „Силата на общността в подкрепа на младежи от уязвими групи”. Официалното откриване е предвидено за 9.30 часа в четвъртък.

Основен фасилитатор в рамките на посочените два дни ще е Александра Райкова, обучител от Съвета на Европа, която е с дългогодишен опит и експертиза по  темата.

Форумът е насочен към работещи в сферата – медиатори, педагогически съветници, неформални лидери и други заинтересовани.

Целите, които си поставят организаторите от ММЦ, са запознаване с програми, проекти и инициативи, които подпомагат личното и професионално развитие на младежи от уязвими групи, изграждане на партньорски отношения с работещи по темата в област Стара Загора, както и подпомагане на изграждането на общности, които да са в подкрепа на младите хора.

 

Международният младежки център организира семинар на тема „Силата на общността в подкрепа на младежи от уязвими групи”

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>