МОС с благотворителна кампания „Дари, за да зарадваш“

Младежки общински съвет организира традиционната благотворителна кампания „Дари, за да зарадваш“. За пети път, Младежки общински съвет организира благотворителна кампания „Дари, за да зарадваш“ в Стара Загора. Целта на младите хора е да бъдат полезни на хората. През 2018 г. Младежки общински съвет стартира благотворителната целогодишна кампания и така до днес.
Видео:
„Можем да бъдем добри, съпричастни и състрадателни не само по време на големите християнски празници, но и през цялата година. Ако искаш да дариш и да зарадваш, направи скромно дарение на човек в нужда, за който един топъл обяд или хранителен пакет означава много”, споделят от МОС. Те призовават всички, които имат възможност, да се включат в инициативата с поне един хранителен пакет. Всички събрани дарения ще бъдат предоставени на социалната кухня към храм ,,Св. Паисий Хилендарски“, намиращ се в старозагорския квартал. „Зора“.
Необходимо е пакетите – боб, ориз, леща, грах, макаронени изделия, нишесте, брашно, сол, захар, шоколад, олио или консерви, да не са с нарушена опаковка, както и с достатъчно дълъг срок на годност.
Даренията се приемат в Младежкия дом, намиращ се на бул.”Св. Патриарх Евтимий” № 176 до 22 декември, всеки работен ден от 9.30 до 20.00 часа. За повече информация – тел. 042639974 или за учениците – от представителя на Младежки общински съвет в съответното училище.
Младите хора и всички, които са прегърнали каузата им, са подпомогнали социалните кухни в двата църковни храма „Св. Димитър“ и „Св. Паисий Хилендарски“ с над 500 кг хранителни продукти, които са са дали топла храна в делник и в празник на хора в нужда.

МОС с благотворителна кампания „Дари, за да зарадваш“

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>