Отговорите на администрация за ремонтите в Стара Загора

Няма влошени показатели на въздуха по време на ремонта на ВиК в Стара Загора твърди в писмен отговор общинската администрация в лицето на ресорния зам.-кмет Йордан Николов. Информация за организация на движението в града е достъпна на сайта на общината както и дадена на срещата на кмета с Фейсбук групите. Това гласи още отговорът на питането на общинския съветник Димитър Чорбаджиев.
Няма отговор на въпроса кога ще приключи ремонтът на улица „Промишлена“, но предстои преасфалтиране, стана ясно от отговора на общинската администрация на питане на общинския съветник от ДБ Димитър Чорбаджиев.
Отговорът не беше удовлетворителен за Димитър Чорбаджиев. Според него ремонтът се бави с два месеца и фирмата държи неустойка.
По отношение на големия ремонт на ВиК според администрацията, информацията е достатъчна и достъпна за гражданите, а качеството на въздуха в рамките на нормата.
Как и по какъв начин се информират гражданите бе повод отново за спор между заместник- кмет и общински съветник.

Категория: ОБЩЕСТВО
За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>