Димитър Чорбаджиев: Ремонтите не са проблем, организация е проблем

Проблемът с ремонтите в града е липсата на организация. Трафикът и животът трябва да продължат. Начинанието е положително и наложително. Кой обаче е отговорен за организацията, информираността на гражданите и контрола на въздуха…вижте от разговора в студиото на Сутрин с нас с общинския съветник Димитър Чорбаджиев.

Общинският съветник от ДБ Димитър Чорбаджиев ще пита на следващата общинска сесия: кой носи отговорност за организацията на трафика в града. Проблемът не са ремонтите, а организацията около тях, категоричен е Чорбаджиев. Според него е нелепо да се твърди, че в проект, който се извършва на териоторията на Общината, администрацията да няма отношение, отговорност и цялата дейност да не е съгласувана с изпълнителите.

Ръководството на общината най малко трябва да се вслуша в мнението на гражданите. Така коментира Чорбаджиев казуса с паветата пред пощата на Стара Загора.
Какви са позициите на групата общински съветници по повод точка в дневния ред на предстоящата сесия, която касае обединение на две културни звена: Дом литератирна стара загора и къща музей Гео Милев.

Димитър Чорбаджиев коментира и другите по важни точки от днвения ред на предстоящата сесия и политическата ситуация в страната.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>