Затварят за няколко дни ул. „Промишлена“ в Стара Загора

 

В изпълнение на проект  „Реконструкция, благоустрояване и подобряване на физическата среда на ул. „Промишлена“ от бул.  „Св. Патриарх Евтимий“  до ул. „Войвода Стойчо Черногорски“ в Стара Загора ще бъде ограничено преминаването на МПС по отсечката от 20 до 23 октомври. В тези дни ще се извършват довършителни дейности и подготовка за цялостно асфалтиране на уличните платна и полагане на плътна асфалтова настилка за износващ пласт, технологията за която налага пълното затваряне на улицата.

Проектът включва още обновяване на прилежащите бордюри и тротоари, обособяване на нови зони за паркиране, подмяна на улично осветление и полагане на нова пътна маркировка.

Община Стара Загора апелира шофьорите да спазват временните ограничения и маркировка. Движението на МПС ще се нормализира незабавно след приключване на мероприятието по преценка на служителите, пряко ангажирани с охраната.

 

 

Затварят за няколко дни ул. „Промишлена“ в Стара Загора

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>