Новият областен управител встъпи в длъжност

Новият областен управител проф. Наско Василев получи днес Печата на областния управител от своя предшественик Иван Чолаков. „Привличането на повече чуждестранни инвестиции и създаването на индустриални зони и около други селища в региона освен Стара Загора, ще е част от акцентите в работата ми“, обяви проф. Василев.
„Времето е трудно, предизвикателствата са много, но аз вярвам, че ще се справите с тях“, каза Чолаков на новия областен управител.

Област Стара Загора, както и страната, са изправени пред редица предизвикателства – сложна пандемична обстановка, енергийна зависимост, климатични и демографски промени, свързани с преструктуриране на икономиката и бизнес средата, каза в обръщението си Проф. Василев.

Като основен приоритет в своята работа проф. Ваилев посочи реализирането на инвестиционни програми и проекти на територията на комплекса “Марица Изток”, насочени към развитие на региона.

Представянето на богатото културно-историческо наследство на региона на българския и на международните туристически пазари с иновативни и съвременни рекламни средства, също бе посочено сред приоритетите на областния управител.
В края на своето обръщение проф. Василев изказа благодарност на ПП „Продължаваме промяната“ и нейните коалиционни партньори за гласуваното доверие. Надявам се, че заедно с всички, които желаят положителната промяна в България да се случи, ще успеем“, казаоще новия областе управител.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>