ЗАПОЧВА НОВ КУЛИНАРЕН ФОРМАТ ‘’ГОЗБАТА НА БЪЛГАРИЯ’’

Предаването е без известни готвачи, но с главни герои млади хора, които преоткриват страната си и нейните традиции в храненето през съвременен поглед

Кулинарните пътешественици обикалят България и повтарят приготвената от домакините рецепта. Жури от местни хора оценява по достойнство усилията им и посочва победителя. В епизода от село Змейово ще видим как известната журналистка от Стара Загора Велизара Цонева оценява кулинарните умения на  домакините семейство Далакови и водещите от Отбор 1 .Ще се справят ли градските младежи с търсенето на продуктите само от даденото място и с гозба, която за първи път ще готвят? Поколението X в директен кулинарен двубой – с домакините и със себе си.

Двете двойки младежи са избрани след кастинг, като едно от условията е да не могат да готвят.   В Отбор 1 са Патрисия Господинова и Евгени Коцев. Младата актриса е на 21 години, следва социология в Софийския университет ‘’Св.Климент Охридски’’ и е звездата в последния клип на талантливата българска група ‘’Innerglow’’. Нейн екранен партньор е  Евгени Коцев на 32г. Дипломираният треньор по футбол с магистратура по спортна журналистика от НСА ‘’Васил Левски’’, е чест гост-коментатор в различни медии. Изявява се като модел и танцува добре.

Нежната половинка на Отбор 2 е Лиана Николова. Тя е на 22г., студентка по журналистика в НБУ и модел. Обича да лети със самолет и в момента се обучава за стюардеса. Сериозният и много концентриран Милен Николчев е нейният колега в това предизвикателство. Той е специалист по софтуера на автомобилите и прави чудеса с колата ви, ако нещи се повреди. 

Всяка седмица зрителите на живото излъчване на  ‘’Гозбата на България’’ ще могат да се възползват и от специални оферти за различни продукти и услуги,  които ще важат в рамките на 48 часа след стрийма. Следете социалните мрежи на предаването за актуалните оферти.

‘’Гозбата на България’’ е оригинален български формат. Кулинарното реалити ще гледаме  всяка сряда от 21.00ч.,  премиерата е на 24 ноември  със стрийминг на живо по дигиталната платформа за музика и лайфстайл www.mmtvmusic.com.

Започва нов кулинарен формат „Гозбата на България“

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>