Държавна опера-Стара Загора в кампанията в подкрепа на Онкологичния център

Държавна опера-Стара Загора се включва с вълнение и ентусиазъм в кампанията „Да помогнем заедно на Комплексен онкологичен център – Стара Загора“, инициирана от Негово Високопреосвещенство Старозагорския митрополит Киприан, като посвещава премиерния спектакъл на операта „Атила” от Верди на 29 октомври на високата и благородна кауза.

Всеки, който желае да подкрепи инициативата  може да го направи на място – във фоайето на Държавна опера-Стара Загора на 29 октомври, както и на следната банкова сметка:

ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА – КЛОН СТАРА ЗАГОРА

бул. „Цар Симеон Велики” 104

IBAN: BG40 FINV 9150 5316 3415 53

банков код: FINVBGSF

основание: Дарение КОЦ Стара Загора

С премиерата на операта „Атила” се открива официално новия оперен сезон на Старозагорската опера и Държавна опера-Стара Загора изразява своята подкрепа за закупуването на апарат DAKO AS Link 48, който да послужи за по-бърза и по-добра диагностика при лечението на онкоболните.

Вярваме, че могъщата сила на изкуството събира и обединява, провокира необикновената човешка чувствителност към съпричастност и доброжелателност. От тази енергия имаме нужда точно тук и сега.

Изключително сме щастливи и горди, че на благородния призив откликнаха толкова много общини, нестопански организации и индивидуални дарители. Искрено се надяваме кампанията „Да помогнем заедно на Комплексен онкологичен център – Стара Загора“ да има все повече последователи, които да посрещнем в залата на Държавна опера-Стара Загора на 29 октомври и да се поздравим с още по-успешна равносметка.

Нека да бъдем заедно и да дарим в името на здравето и духовността!

Ще се радвам да се видим и предварително Ви поднасям своята сърдечна благодарност!

Билети за спектакъла на операта „Атила” могат да бъдат закупени на касите на Държавна опера-Стара Загора.

 

Държавна опера-Стара Загора в кампанията в подкрепа на Онкологичния център

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>