Стартира гласуването за „Кмет на годината“ 2021

 

 

От днес е в ход голямото национално онлайн гласуване за престижната награда „Кмет на годината“. Допитването ще продължи до 13 октомври на платформата  https://kmetnagodinata.bg/ .

Гражданите ще оценяват работата на кметовете и екипите им за изминаващата година в 7 категории – Кмет на годината; Кмет на гражданите; Smart City; Спорт и младежки инициативи; Градска среда; Туризъм и култура и Зелена община. Традиционно в конкурса за всяка от категориите ще се гласува за малка община (с население под 20 000 жители), за средна (с население между 20 000 и 50 000 жители) и за голяма (с население над 50 000 жители).

Конкурсът „Кмет на годината” се организира за девета поредна година от Портала на българските общини Kmeta.bg. През годините „Кмет на годината“ се превърна в събитие както за гражданите на България, така и за градоначалниците, оценявайки ползотворната работа и инициативи, които те провеждат на общинско ниво.

Победителите, събрали най-много гласове, ще бъдат обявени на тържествена церемония на 15 октомври.

 

Стартира гласуването за „Кмет на годината“ 2021

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>