Наградиха общопрактикуващи лекари за най-много поставени ваксини

Областният управител Иван Чолаков връчи официални грамоти на Министерството на здравеопазването на лекари, работещи във ваксинационните кабинети и на общопрактикуващи лекари.

Грамотите се дават за проявено старание, постигнати резултати и съпричастност към ваксинационната кампания срещу COVID-19.

 

Директорът на РЗИ прие от името на специалистите в имунизационните кабинети към инспекцията грамота, която е за положеното им старание и съпричастност към ваксинационния процес. Отличието е от името на министъра на здравеопазването и бе връчено от областния управител Иван Чолаков.

За постигнати високи резултати в имунизацията бяха наградени и общопрактикуващите лекари от Дженеви ООД за най-много поставени ваксини. Ние промотираме здраве и начина за постигането му, а част от това е поставянето на ваксината срещу коронавирус, увериха наградените семейни лекари.

Старозагорският областен управител призова медицинските специалисти и занапред да работят така добре и увери, че контролът по спазването на мерките в региона, ще бъде още по-засилен.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>