Отличиха старозагорски ученици за завоювани медали по ММА

 

Със специално изработени плакети за високи спортни постижения на Община Стара Загора бяха удостоени днес шестима от състезателите на боен клуб „Атила“ . Отличията връчи ресорният зам.-кмет Красимира Чахова. „Поздравявам Ви за отличното представяне на изминалите състезания.  С Ивайло Георгиев се познаваме от години, той е много упорит и всеотдаен не само като треньор, но и като човек. Със собствени средства и сили успя да превърне едно неугледно помещение в една прекрасна зала, в която вие тренирате и изковавате всички тези успехи“, каза в приветствието си Чахова. Тя пожела много успехи и отличия на младите старозагорски надежди.

Благодарност за подкрепата на Община Стара Загора изказа треньорът Ивайло Георгиев. „ММА става все по-харесван от младите хора и деца и става все по-популярен. На националния шампионат, който се проведе в Ямбол, бяхме с грандиозен отбор от 30 състезатели, което беше невероятно. Завоювахме много призови места и спечелихме всички отборни купи от надпреварата“, подчерта още Георгиев.
Плакети получиха Виолета Старчева завоювала второ място Световно първенство за юноши и два пъти шампион на България по ММА, Кристиян Канев спечелил второ място на Световно първенство за юноши, Пламен Димитров  заел пето място на Европейско първенство и шампион на България по ММА- граплинг,  Стефан Ташев спечелил шампионска титла  на България по ММА- кадети до 67 кг, Робин Иванов-шампион на България по  ММА- юноши 57 кг. и Милен Фетов шампион на България по ММА и граплинг- мъже до 77кг.

По време на награждаването стана ясно, че през следващата седмица треньорът и състезателите ще проведат открита благотворителна тренировка по ММА, в която могат да се включат и любители спортисти.

 

Отличиха старозагорски ученици за завоювани медали по ММА

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>