Затвориха за движение ул.“Капитан Петко Войвода“ в Стара Загора

От днес 16 юни затварят за движение ул.“Капитан Петко Войвода“ в Стара Загора. Причината – започват реалните строително-ремонтни дейности по проект за разширение на улицата.

Според проекта улица „Кап. Петко войвода“ ще стане четирилентова, с тротоари, в зоната от кръговото кръстовище при бул. „Цар Симеон Велики“ до пресечката с ул.“Христо Ботев“, където ще бъде изградено ново кръгово кръстовище.Предвидена е и велоалея.

Стойността на инвестицията за ремонт на ул. Капитан Петко Войвода“ е в размер на 1 802 365,80 лв. Срокът за изпълнение е 210 календарни дни.

Във връзка с осигуряване на безопасното организиране и изпълнение на строително – монтажните работи по обекта от 16.06.2021 до 15.10.2021 включително ще бъде спряно движението на МПС в ремонтирания участък.Движението ще се извършва по обходни маршрути.

Категория: ОБЩЕСТВО
За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>