50 делегати от областта ще участват в Националното събрание на ГЕРБ

Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ свиква Национално събрание на партията.

То ще се проведе онлайн утре 11 май от 11 часа.

 

Национално събрание на партия ГЕРБ ще се проведе утре, 11 май. Форумът е онлайн, с начален час 11. Около 50 са делегатите от област Стара Загора, които ще участват в конференцията от хотел Верея. Това информира областният координатор на партията Пламен Йорданов.

От Община Стара Загора ще участват 14 делегати, избрани от събрание на структурата в областния град. По право участват и всички народни пердставители, допълни обинският лидер Емил Христов.
По време на форума, който ще се проведе на 11 май 2021 г., ще бъдат избрани заместник-председатели на партията и нови членове на изпълнителната и контролната комисии. На делегатите ще бъдат предложени за гласуване и промени в Устава на ПП ГЕРБ. Няма яснота какви са предложенията за промени в устава.

Припомняме, че съгласно действащия Устав на партията, Национално събрание се свиква най-малко веднъж на 4 години. Последното национално събрание на ПП ГЕРБ се проведе на 26.11.2017 година

50 делегати от областта ще участват в Националното събрание на ГЕРБ

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>