Д-р Емил Стоименов ще бъде водач на листата на ПП АБВ за Старозагорски избирателен район

Д-р Емил Стоименов ще бъде водач на листата на ПП АБВ за Старозагорски избирателен район, обяви на пресконференция в Стара Загора председателят на партията Румен Петков.

Кампанията на АБВ в страната ще мине под мотото „Да върнем нормалността“.

 

 

 „За мен е привилегия и чест да представя водача на лисата тук, защото тези избори се провеждат в една особена ситуация, както и на една атмосфера, в която доминират няколко фактора – налагане на страх от репресивния апарат на дуета Гешев – Борисов, страх от заболеваемостта, страх налагане на психоза от общуването, страх от евентуалното прилепване чрез контакти, който страх не просто придобива параноични размери, но заплашва участието в предстоящите избори“, заяви лидерът на АБВ.

Две вредни внушения има на битово равнище, посочи Петков. Първото, че следващото Народно събрание ще е нестабилно и един вид няма за какво да се гласува. Другото е, че може да се развие ситуацията от Португалия, където след избори заболеваемостта се е увеличила. Румен Петков призова да се гласува в предстоящия вот на 4 април.

Водачът в Старозагорски регион д-р Емил Стоименов е роден през 1994 година в Стара Загора, завършил е ГПЧЕ „Ромен Ролан“ в града и „Медицина“ в София.. В партия АБВ е от 7 години.. Според него един от важните въпроси за регона е свързан с бъдещето на енергийния комплекс.

 

„След 10 години, когато влезе в сила Зелената сделка и затворят Мините тези 10% спад на населението ще ни се сторят позитивни. Ако не се предприемат действия сега и народните представители, които бъдат избрани, не започнат веднага да работят по този проблем, Стара Загора ще последва огромни градове, които изгубиха населението си, заради липсата на икономика, а икономиката в града, животът не може без комплекса. В същото време ние нямаме представа какво ще се случи с него“, посочи д-р Стоименов.

 

От АБВ заявиха, че номинациите за кандидатите за народни представители в листите на АБВ продължават до 27 февруари. Подбират се предимно млади хора с висока квалификация и доказана експертиза. 

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>