Всички настоящи народни представители от ГЕРБ са сред номинираните за предстоящия вот

Процесът на номинации на кандидати за народни представители от областната структура на ГЕРБ завърши вчера. Това потвърди областният координатор на партията  Пламен Йорданов.

Над 600 души само от Стара Загора са участвали в номинирането на кандидати за народни представители, над 100 са и от Казанлък. Предстои отчитането на броя номинации за всеки кандидат, подредбата и пълната листа на кандидатите от ГЕРБ ще е ясна преди края на месеца, допълни Йорданов.

Симпатизантите на ГЕРБ са номинирали министъра на образованието Красимир Вълчев за водач на листата, както и председателя на партията Бойко Борисов.

 

Всички настоящи народни представители на ПП ГЕРБ също са сред номинираните, с почти еднакъв брой гласове, коментира Пламен Йорданов.

 

Областният координатор ще се откаже от номинацията си за парламентарния вот, защото смята, че е намерил своето партийно място в региона и с работата си е най-полезен за структурата. Пламен Йорданов е убеден, че след като бъде извършена подредбата, според броя номинации на всеки кандидат, тя ще бъде одобрена в същия вид от изпълнителната комисия на партия ГЕРБ.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>