Защо скейтпаркът не е завършен и какви са причините да не се спази обещанието за изграждането му – това питат кмета на Стара Загора  общинските съветници от  „БСП за България” Валентина Бонева и Климент Пенчев.

Питането им е свързано с въпроси на скейтобщността, която очакваше съоръжението да се изгради в началото на 2020 г. „Според подписания договор, срокът за изпълнението на всички строително-монтажни работи и предаването на обекта е 90 календарни дни. Това обяви преди повече от година Общината, давайки старт на дейностите по градежа публично в парк „Артирелийски“, припомниха съветниците. По думите им местната власт дължи отговори за състоянието на обекта,  както и на следните въпроси:

–  Кога е подписан Протокол образец 2а?

–  Поради какви причини обектът не е завършен?

–  Има ли подписвани допълнителни споразумения и какви са причините?

– Има ли промяна в цената за извършване на строително-монтажните работи, определена съгласно договора в размер на 298 411.69 лв с ДДС?

– Кога ще бъде завършен обектът?

БСП-съветници питат старозагорския кмет защо не е изграден скейтпаркът

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>