Живко Тодоров: Болниците в града са пълни, необходима е сериозна логистика

 

Кметът на Стара Загора обеща, че наемите на общински обекти, които ще бъдат затворени, ще отпаднат.

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров се срещна с коронавируса и в момента се лекува в дома си.

„С положителен тест съм от няколко дни. Чувствам се добре и се лекувам вкъщи. Почувствах неразположение и болки в мускулите. Имах температура и изгубих обонянието си“, разказва Тодоров, цитиран от NOVA.

Той изказа и съболезнования на семейството и близките на Камен Чанев. Вчера световноизвестният български тенор изгуби битката с вируса, я той се лекуваше именно в болницата в Стара Загора.

„Болниците в града са буквално пълни. Необходимо е да се направи сериозна логистика, защото здравната система се задъхва. Животът на хората е много по-важен от всичко друго. Сега не е време да се говори за пари, а за човешки животи“, каза Тодоров.

Той обяви, че отстъпки за бизнеса ще има.

„Вчера беше разгледано предложение, с което отпадат наемите на всички общински обекти. Всички, които са затворени няма да плащат, като ще има облекчения и за другите“, каза още кметът на града.

 

Живко Тодоров: Болниците в града са пълни, необходима е сериозна логистика

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>