Нова възможност за допълнителна помощ за семейства с деца до 14 годишна възраст

445 заявления са одобрени за помощ на осмокласниците в Стара Загора. Това информира директорът на Социално подпомагане Павлина Делчева.

Кандидатстването за еднократната помощ за първокласници, и тя в размер на 250 лева, се удължава до края на м. декември.

 

За всички държавни помощи може и е добре в ситуация на извънредна обстановка да се кандидатства по електронен път, заяви директорът на Социално подпомагане Павлина Делчева.

 

Онези потребители на социална услуга, които искат могат да сканират документите и да ги изпратят директно на електронния адрес на агенцията за социално подпомагане. Вчера е изтекъл срокът за заявление за еднократна помощ за осмокласниците в Стара Загора. Одобрените заявления са 445. Кандидатстването за еднократна помощ за първокласници се удължава до края на м. декември.

За пръв път се дава възможност и за допълнителна помощ за семейства с деца до 14 годишна възраст, информира Павлина Делчева

 

Над 2 500 са семействата в община Стара Загора, които имат право да получават и помощта за отопление.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>