Заради конфликт на интереси отменят избора на управител на „Мересев“ ЕООД

Две предложения ще бъдат изтеглени от дневния ред на общинската сесия в Стара Загора . Това каза за ТВ Загора председателят на групата на ГЕРБ в Общинския съвет Диян Димитров. Заради несъгласие на различни общински съветници с част от текстовете на новата Наредба за преместваемите обекти и елементи на градското обзавеждане, тя ще бъде изтеглена за преработване. Другата точка, която ще бъде изтеглена е избор на управител на „Мересев“ ЕООД.
Общински съветник от ГЕРБ е пропуснал да информира за конфликт на интереси при провеждане на конкурс за управител на общинското дружество „Мересев“, поради което точката с избор на управител се отменя.
ГЕРБ ще призове съветниците си да гласуват по съвест за предложения за почетен граждани Иван Аяров, каза още шефа на групата Диян Димитров. Припомняме, че Иван Аяров е осветлен като секретен сътрудник- агент „Антонов“ с решение на комисията КОМДОС от 28 март 2017г.
Намалено изпълнение на бюджета на община Стара Загора отчитат от администрацията пред общинския съвет на утрешната сесия, каза още Диян Димитров като причина за това е пандемията от Ковид 19. Общо 64 са точките в дневния ред на септемврийското заседание.

Категория: ОБЩЕСТВО
За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>