Живко Тодоров: Дистанцирам се от политическото противопоставяне

Няма по- голямо дъно в политиката, от това което е в момента, каза за ТВ Загора кметът на Стара Загора Живко Тодоров. Той подчерта, че като кмет държи дистанция от политическото противопоставяне и насочва вниманието си към изпълнение на предизборната си програма. 40 милиона лева за преместване в нова сграда на Народното събрание можеше да отидат за ремонт на пътища, каза още Живко Тодоров.
В предаването „Сутрин с нас“ кметът на Стара Загора Живко Тодоров коментира, че най- добрият изход от политическата ситуация са избори, но не се наема да каже дали те трябва да са предсрочни. Според него няма по- голямо дъно в политиката от това, което е в момента.
На финала на интервюто кметът Живко Тодоров подчерта, че не се срамува, че е влязъл в политиката, защото е помогнал на Стара Загора да се развива напред.

Категория: ОБЩЕСТВО
За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>