ГЕРБ – Стара Загора с остра декларация по повод вчерашния протест

ОБЛАСТНОТО И ОБЩИНСКОТО РЪКОВОДСТВО НА ПП ГЕРБ – СТАРА ЗАГОРА  излезе с остра декларация по повод вчерашния протест пред партийната централа, входът на която бе обсипан с животинска тор.

 

Офисът на Партия ГЕРБ – Стара Загора за пореден път беше обект на вандалски акт от страна на двадесетина души. През последните седмици те са провокирани от политическа партия „Възраждане“ и гражданско движение БОЕЦ и от техните представители в Стара Загора Искра Михайлова и Митко Трайков, се казва в декларацията.

 

Това е грубо нарушаване на обществения ред и посегателство върху общинска собственост. Считаме, че подобни действия са отвратителни, ненормални и неприемливи. Хора с деструктивно поведение не могат да бъдат алтернатива за управление на държавата и общината.

Участниците в снощния вандалски акт в Стара Загора преминаха границите с вулгарното си поведение и с това, че използваха за целите си малолетни деца, които по тяхна команда скандираха политически лозунги, се казва в декларацията на ГЕРБ.

Областното и общинското ръководство на политическа партия ГЕРБ – Стара Загора изразява острата си позиция срещу вандалските прояви и внесе сигнали до Районна прокуратура – Стара Загора и в Областна дирекция на МВР – Стара Загора.

Припомняме, протестите и  Стара Загора не стихват. Беше блокиран пътя към АМ Тракия през м. юли, редица шествия бяха проведени в областния град, няколко събирания с искане за оставка бяха организирани пред партийния офис на ГЕРБ в СТара Загора, областна администрация и търговски обект на лидера на Воля.

 

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>