Живко Тодоров: Няма да подкрепя нищо, което да е не е в защита на хората от региона

В сряда кметовете на общините, засегнати от проучването на добив на злато в региона, ще излязат с декларация до Министерския съвет, каза за ТВ Загора кметът Живко Тодоров. Той съобщи още, че няма да има промяна в предназначението на летището в Стара Загора. Другата новина е, че тази седмица предстои заседание на Консултативния съвет за Зелената сделка, в който участва и Живко Тодоров.
Като член на Консултативният съвет по въпросите на Европейската зелена сделка, кметът Живко Тодоров няма да подкрепи нищо, което не е в защита на хората.
Заради Ковид-19 ограниченията, бюджетът на Стара Загора е ощетен с 2,5 млн лв.Възобновяват се инфраструктурните ремонти в Общината, предстои първа копка на реконструкциите на ЖП-гарата и Станционната градина.
Кметът няма да налага допълнителни ограничения в община Стара Загора, свързани с огнищата на болни от Ковид-19, защото засегнатите предприятия са взели необходимите мерки за дезинфекция.

Категория: ОБЩЕСТВО
За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>