Читалище „Настроение“ с благотворителен концерт в помощ на Михаела

За втори път, в Културен център Стара Загора, на 4 март, читалище „Настроение“ ще представи концерт-спектакъла си „Имам аз една мечта!“. Този път събитието ще има кауза – „Бъдеще за Михаела“. „Благодарим за огромния интерес към първия концерт. Поднасяме извинения на хората, които не успяха да влязат! Още тогава казахме, че в най-скоро време ще го повторим и ето, че това е факт! Този концерт, обаче, ще бъде по-различен! Вярваме, че залата отново ще бъде препълнена, че всички ние, заедно, можем да направим възможно събирането на една прилична сума, с която да помогнем на семейството на Мишето! Вярваме в добрите сърца и съпричастността на всеки един от вас!“, споделят организаторите.

Това е поредното събитие в помощ на момиченцето в региона. Михаела е на 6 години и се бори със страшната диагноза сарком на Юинг. Семейството се нуждае наистина много спешно от 360 000 евро за лечението ѝ. Според лекуващия ѝ лекар, единствената надежда е имунотерапия, която не е регистрирана в България, но се прилага успешно в Америка и Япония. Лекарствата не се заплащат от Здравната каса. Необходими са 24 флакона, за 6 курса имунотерапия, а цената на всеки един флакон е 15 000 евро. Общата сума, която трябва да се заплати за лечението на Мишето възлиза на 360 000 евро.

Концертът ще бъде с покани на стойност 10 лв. Те могат да бъдат заявени на телефон: 0896 735305, в Читалището – ул. „Граф Игнатиев“ 30 „А“ след 17.30 часа или в събитието във Facebook – „Благотворителен спектакъл – „Имам аз една мечта“ – Бъдеще за Михаела“.

 

Читалище „Настроение“ с благотворителен концерт в помощ на Михаела

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>