Церемонията „Спортист на годината“ в Стара Загора ще се проведе на 19 декември

Церемонията „Спортист на годината“ в Стара Загора ще се проведе на 19 декември. Телевизия Загора ще излъчва пряко за вас, от залата на Културен център Стара Загора.

 

 

Тази година церемонията за награждаването на най-добрите спортисти на годината в Стара Загора ще се проведена 19 декември (четвъртък) от 18.30 часа.  Изцяло обновената зала на Културен център „Стара Загора“ ще събере именити спортисти от областния град, постигнали успехи през изминалата година.

За първи път ще бъде връчен приз за високи постижения при пожаро-приложните спортове. Отличени ще бъдат още учители с принос в развитието на спорта в начална и средна образователна степен, треньори, отбори, както и спортисти с увреждания.

В комисията по избор на заслужили спортисти, под председателството на ресорния зам.-кмет Красимира Чахова, влизат общински съветници, експерти от Община Стара Загора и представители на медиите.

 

Церемонията „Спортист на годината“ в Стара Загора ще се проведе на 19 декември

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>