Празниците са винаги красиви…. Доказателство за това е и официалното откриване на най-новия, модерен комплекс „МИНЕРАЛ ЯГОДА“ в с. Ягода

Празниците са винаги красиви….

Доказателство за това е и официалното откриване на най-новия, модерен комплекс „МИНЕРАЛ ЯГОДА“ в с. Ягода.

Инвеститорът е инж. Недялко Недялков , първата копка бе направена през 2014 година.

Днес това място е различно… Различно за нас, ХОРАТА!

Над 400 души от цяла България бяха гостите, контрагентите и разбира се приятелите на инж. Недялко Недялков, уважили празника.

На прекрасното празненство, мисълта на всеки един от тях премина във времето назад, за да си спомни за пореден път първата среща, прекрасните моменти и случаите на професионално предизвикателство през годините с колеги, приятели и партньори на г-н Недялков и екипа му.

И всички бяха единодушни, името на Недялко Недялков е пример за вдъхновяващ работодател и коректен бизнес партньор.

Лично старозагорският митрополит Киприан отслужи водосвет.

Спа Хотел Минерал Ягода е разположен в подножието на Стара планина и Средна гора, между градовете Стара Загора и Казанлък.

Хотелски комплекс „Минерал Ягода“ е най-свежото и модерно място, предлагащо релаксиращи и лечебни процедури и терапии, съчетаващи свойствата на естествените минерални източници с ултрамодерна апаратура и висококвалифицирани специалисти.

Разгърнатата застроена площ на Хотел Минерал Ягода  е 4800 кв. М., разположен върху площ от 12 декара, с дебит на минерална вода 2,7 литра в секунда, а рехабилитационните процедури ще се извършват с минерална вода, чията температура е 35 градуса.

Поздрав към инвеститора отправи зам. кметът на Община Мъглиж Душо Гавазов.

 

Сред дошлите за официалното откриване бе и бившият зам.-командващ на Сухопътните войски, о.р. генерал Кирчо Куртев, който е набор от великотърновското военно училище на собственика на комплекса инж. Недялко Недялков, бивш областен управител на Старозагорска област.

Десетките гости на откриването на комплекс „Минерал Ягода“ имаха удоволствието да се насладят на прекрасна програма – космическия глас на Валя Балканска, в съпровод с гайдаря й Петър Янев, спортни и латино танци. На финала на празненството към него се присъедини и Милко Калайджиев.

Празниците са винаги красиви… Комплекс „МИНЕРАЛ ЯГОДА“ – мястото, на което винаги ще се завръщаме…

 

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>