В края на седмицата ГЕРБ ще внесе листата си с кандидати за общински съветници

Седем са вече известните кандидати на ГЕРБ за кметове на общини в областта.  Това са кметовете на Стара Загора, Казанлък, Раднево, Мъглиж, Гурково, Братя Даскалови и Иван Иванов за Опан.  ГЕРБ издига кандидатури за кметове на всички общини в областта, но имената  на останалите, заедно с кандидатите за общински съветници ще станат известни на 21 септември, когато ще бъдат регистрирани в ОИК. Като  голям успех определи регистрацията на коалицията за издигане на кмет за община Чирпан  областният координатор на ГЕРБ Пламен Йорданов. Кандидатът  не е партиен  член, но е с голяма експертна тежест.  Името му ще бъде обявено в края на седмицата. Тогава ще станат ясни и имената на кандидатите за Гълъбово, Павел баня и Николаево.

Николай Диков е водачът на листата на ГЕРБ за общински съветници в Стара Загора, в нея влизат още Таньо Брайков, някои настоящи заместник- кметове, петимата от гражданската квота, голяма част нови имена , малка част от старите и двама представители на СДС. Листата ще бъде регистрирана на 21 септември в ОИК.

Категория: АКТУАЛНО, ПОЛИТИКА
За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>