Изтече срокът за регистрация в ОИК на партии, коалиции и инициативни комитети за участие в местните избори. Регистрирани са четири инициативни комитета за кметове на кметства и 21 партии и коалиции за кмет  на община Стара Загора, общински съветници и кметове за кметства . От утре-17 септември започва регистрацията на имената, които ще участват в надпреварата за местните избори на 27 октомври.

Двете  коалиции, които ще участват в местните избори са Воля и Земеделски Народен Съюз

Все още не може да се каже колко са кандидатите за кмет на Стара Загора, тъй като партиите подават документи протоколно в пакет, но дали всички ще представят кандидати за кмет  ще стане ясно на 24 септември.  От утре започва срокът за подаване на листи и кандидатури с имената на всички участници в местните избори. До днес няма подадени жалби в ОИК, комисията не е отказвала регистрации на партии и коалиции.

21 партии и коалиции и 4 инициативни комитета ще участват в местните избори в община Стара Загора

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>