Искра Михайлова влиза в кандидат- кметската надпревара

Искра Михайлова е кандидатът на партия „Възраждане“ за кмет на Стара Загора. Тя е номинирана и за водач на листата за общински съвет. Това е четвъртата кандидатура за кмет на Общината, след обявените  на ГЕРБ, БСП и АБВ. Номинацията на Искра Михайлова е одобрена на национално ниво.

Искра Михайлова е част от партия „Възраждане“ от самото й създаване. Признава, че не е очаквала номинацията за кандидат кмет и се е колебала дълго преди да приеме. Прави го защото от „Възраждане“ искат радикална промяна в управлението на Общината.

Според Искра Михайлова бюрокрацията, формализмът и безотговорността  са достигнали катастрофални размери и са останали  безнаказани дълго време. Един от големите проблеми в управлението според кандидатът на „Възраждане“ е липсата на прозрачност.

Искра Михайлова е старозагорка, завършила е „Връзки с обществеността“. Занимава се с частен бизнес. Семейна е и има едно дете.

Категория: ОБЩЕСТВО
За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>