Берое на трето място в Ботевград

В зрелищен двубой, изпълнен с множество обрати, Берое успя да се наложи над тима на Охрид(Македония) с 88:84 и се класира трети на турнира в памет на Георги Христов в Ботевград. Отделните части в двубоя завършиха при резултат 18:18, 29:28 за отбора от Северна Македония. Срещата започна равностойно. Опитите на двата тима да се откъснат с преднина пред своя опонент обаче така и не се увенчаваха с успех. Макар и с точка тимът от югозападната ни съседка се оттегли с преднина на почивката.

След наставленията на треньорския щаб представянето на „зелените“ се подобри и след паузата демонстрираха добра игра в защита. Третата част отиде в актива на беройци, които обаче нямаха право на отпускане преди последната четвърт. В нея македонския тим съумя да върне част от изоставането си, но силите на отбора се оказаха недостатъчни и последният сигнал дойде при крайното 88:84 в ползва на Берое.

Категория: СПОРТ
За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>