Най- висок е балът на момичетата в паралелката английски с немски език в ГПЧЕ „Ромен Ролан“

Паралелката английски с немски език- момичета в ГПЧЕ „Ромен Ролан“ Стара Загора е с най- висок бал в областта- 499 точки от 500 възможни. След нея е Природоматематическата гимназия в Казанлък , паралелка с изучаване на математика и английски език, с бал 496.500. Най- нисък е балът в СУ „Васил Левски“- 30 точки и  Професионалната гимназия „Академик Петко Стайнов“ Казанлък със същия бал. Днес излезе първото класиране за прием на седмокласници.  Приетите по първо желание трябва да се запишат в съответното училище до 16 юли. Ако ученикът е приет по второ или следващо желание, трябва да отиде в училището, в което вече е приет, и да се запише или да подаде заявление за участие във второ класиране.
В случай, че седмокласниците и техните родители не спазят процедурата по записване  губят местата си и не участват във второ класиране. Важно е да се знае, че желанията за участие във второ класиране не се пренареждат. Ако ученикът не е класиран по нито едно желание, той автоматично участва във второ класиране. Ако е класиран в професионална паралелка е нужно да представи медицинско свидетелство при записването. В противен случай, седмокласникът губи мястото си.

 

Категория: ОБЩЕСТВО
За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>