Обследват водните обекти в парк „Зеления клин“

Водната пътека в парк „Зеления клин“ ще заработи до края на седмицата, съобщи Николай Стоев, началник Звено „Озеленяване и комунални дейности“.  Късо съединение заради бурята е причина за спирането и на фонтаните  пред сградата на Общината, които вече са в експлоатация.  Предстои ремонт на фонтана в парк „Зеления клин“ след като днес бе установено пропадане на отводнителните тръби.

След един месец ще има точна сметка  на разходите за вода и ток на фонтаните пред Общината, след като на 9 юли те заработиха отново.  Дотогава от администрацията се надяват да няма повече токови удари и къси съединения. Това е второ спиране на фонтаните заради буря в рамките на месец и половина. Същата  е причината за повредата на водната пътека в парк „Зеления клин“. Днес специална камера обследва водните обекти в парка. Водната пътека ще бъде пусната до края на седмицата , а фонтанът ще бъде ремонтиран, след възстановяване на отводнителните тръби.

 

 

Категория: ОБЩЕСТВО
За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>