Специализирана полицейска операция се провежда до края на седмицата

Шестима мотористи, четирима велосипедисти, четирима водачи на автомобили и дванайсет пешеходци са глобени от началото на тази седмица, съобщи инспектор Желязко Желязков от КАТ – Пътна полиция Стара Загора. Санкциите са в резултат на специализирана полицейска операция, която се провежда на територията на цялата страна. Екипите разположени на територията на град Стара Загора са четири.

От началото на тази седмица на територията на цялата страна се провежда специализирана полицейска операция на Пътна полиция. Тя е насочена към всички участници в движението- мотористи, велосипедисти, пешеходци и водачи на автомобили. Проверява се за употреба на алкохол и наркотични вещества, както и за правоспособност.

 

До сега има образувано едно досъдебно производство за употреба на алкохол от моторист, глобени са 6 мотористи, 4 велосипедисти, 4 водачи на автомобили и 12 пешеходци.

 

 

Категория: ОБЩЕСТВО
За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>