Елена Йончева и Корнелия Нинова на посещение в Стара Загора – 19 май

На 19 май, неделя, Елена Йончева – водач на листата на „БСП за България“ за изборите за Европейски парламент, ще  посети област Стара Загора заедно с кандидатите за евродепутати Иван Кръстев, Деница Златева, Тодор Стоилов и Крум Дончев.

В областта за среща с граждани ще пристигне и Председателят на НС на БСП Корнелия Нинова.

Основното събитие ще се състои в края на деня в залата на Държавната опера в Стара Загора.

От 17.30 ч. до 18:00 ч. пред сградата на операта Корнелия Нинова, Елена Йончева и кандидатите за евродепутати ще дадат брифинг за медии.

В 18:00 ч. в залата на операта започва политическата среща с кандидатите за евродепутати Елена Йончева, Иван Кръстев, Деница Златева, Тодор Стоилов, Крум Дончев и Председателят на НС на БСП Корнелия Нинова, народните представители Драгомир Стойнев и Георги Гьоков. Домакини са Общинският и Областният съвети на БСП – Стара Загора.

По-долу е програмата, от която може да се информирате за  събитията в Гълъбово, Казанлък и Гурково.

Гълъбово

В програмата на кандидатите за евродепутати е предвидено посещение в община Гълъбово. В 10:30 ч. те ще са гости наXXIX-ти Национален фолклорен фестивал „Янко Петров”, в който участват самодейци, танцови състави, ансамбли, клубове и школи за народни хора, фолклорни групи и хорове за автентичен и обработен фолклор. Фестивалът се провежда на открита сцена на Младежки комплекс в Гълъбово

Казанлък

По-късно през деня водачът на листата на „БСП за България” Елена Йончева ще се срещне с граждани от община Казанлък. Срещата ще бъде във фоайето на  НЧ “Искра-1860”, начало – 15:00 часа. Преди това Елена Йончева ще разговаря с общинските съветници на БСП.

Заедно с водача на листата ще са и кандидатите за евродепутати Иван Кръстев, Тодор Стоилов и Крум Дончев.

Гурково                                                                                 

В 16 ч. Деница Златева, чиито корени са от гр. Гурково, ще се срещне с жители на града в Младежкия дом срещу сградата на община Гурково.

Елена Йончева и Корнелия Нинова на посещение в Стара Загора – 19 май

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>