Синдикатите са балансьор – точно какъвто е и маришкият комплекс. За да има добро бъдеще и правилно развитие за  България без синдикатите не може и не трябва. Същото се отнася за ТЕЦ-овете и мините, които произвеждат електричество от българска суровина. Акцентът, който поставям, е защитата на българския въгледобив – категорично подчерта Николай Диков, кандидат за представител на ГЕРБ в Европейския парламент. Днес той бе гост на XI-та отчетно-изборна конференция на СРС „Подкрепа“ – Стара Загора.

Николай Диков е единственият човек, който може да защитава интересите на комплекса не само тук, но и в Европа. С тези думи се обърна към участниците в събитието Михаил Михайлов, председател на Синдикалния регионален съюз „Подкрепа“ в нашия град.

Основната кауза на кандидата за евродепутат е защита на комплекса „Марица изток“ и запазване на конкурентоспособността на българската икономика.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Николай Диков, кандидат за евродепутат: Акцентът, който поставям, е защитата на българския въгледобив

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>