Въженият парк вече обезопасен ?

На 26 март ви разказахме за новоизградената въжена градина в парк „Митрополит Методий Кусев“ провокирани от липсата всякакви указателни табели и заграждения. Деца и възрастни използваха атракцията без необходимите мерки за безопасност.

Опитите ни да получим отговор на поставените въпроси от компетентните лица от Община Стара Загора останаха без резултат.

Ден по-късно от пресцентъра на Общината разпространиха съобщение и снимки , на които се вижда, че вече мястото е оградено с мрежа.

В прессъобщението се казва, че съоръжението все още не работи. Предстои да бъде изградена ограда и да бъдат поставени табели с работно време. Идеята е там да има служител на общината, който да обслужва съоръжението в рамките на работния ден .

На 1 май ще демонстрират въжената градина по време на общоградски празник с демонстрации по бадминтон, състезания по кросфит и др. 

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>