36 делегати от област Стара Загора на Конгрес на БСП

36 делегати на Конгреса на БСП от област Стара Загора ще гласуват предизборна платформа за участието на партията в изборите за Европейски парламент. 11 от тях са от община Стара Загора.

Утре в 10 часа в НДК започва четвъртото заседание на 49 Конгрес. Първа точка от дневния ред е политическия доклад на лидера Корнелия Нинова  „България и Европа днес. Визия за утрешния ден. Задачите на БСП”.

„Предстои социалистите да обсъдят и приемат  на високия си форум проектът  „Визия за България“, който бе подкрепен и дискутиран в 11-те общини на старозагорска област. На последното си заседание Областният съвет на БСП даде висока оценка на проекта, който бе определен като изключително важен стратегически документ за развитието на страната”, каза председателят на областната партийна структура Румяна Динева, делегат на Конгреса. Във форума ще участват  депутатите, председателите на общински съвети и др.

 На заседанието ще бъде направен и отчет за дейността на членовете на Европейския парламент, избрани с листата на Коалиция за България, през мандат 2014-2019 г.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>