Ivveks отвори производствената си база за ученици

За трети път в област Стара Загора се проведоха дни на отворените врати на фирмите , най-ефективната форма на Европейската седмица на професионалните умения. В тях се включиха близо 600 ученици от началния и прогимназиалния курс – рекорден брой за този формат. Рекорден брой бяха и фирмите, които отвориха врати днес – 26.
Ученици от IV-те класове на V-то ОУ посетиха „Мебели ИВВЕКС“.Те имаха възможността да наблюдават производствения процес , да създадат собствен дизайн на мебели и да се забавляват в шоурума на компанията.

Мебели Иввекс е позната на българския пазар като един от големите производители на качествена мека мебел. Зад гърба на компанията са 26 години опит, производственo-търговска база, разпростираща се на площ от над 10 000 кв.м. и високо квалифицирани служители. Освен новата серия матраци, за да отговорят на търсенето и необходимостта от кратки срокове на доставка, Мебели ИВВЕКС пуснаха и
нова линия СЕРИЙНИ МОДЕЛИ мека мебел, налични на склад .Всички модели са с механизми и пълнежи най-високо качество.
Мебели Иввекс продължава да е една от малкото компании на българският пазар, която предлага индивидуални решения на своите клиенти чрез избор на конфигурация на моделите мека мебел и дамаски от над 230 картела.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>