КТ „Подкрепа“ с категорична позиция за подкрепа на Живко Тодоров и общинска администрация

В обръщение към медии Синдикален регионален съюз „Подкрепа“ Стара Загора изрази категоричната си подкрепа за кмета Живко Тодоров.

Според синдиката, сме станали свидетели на безпрецедентна по характура си ситуация и заявяват, че подобна проява е неуместна и неприемлива, предвид направеното от администрацията под ръководството на Живко Тодоров за града през последните години.

 

 

В обръщението на КТ „Подкрепа“ се казва още:

„С настоящото писмо изказваме нашата подкрепа за извършеното от кмета на Стара Загора Живко Тодоров и неговия екип и заявяваме, че одобряваме начина и посоката, в която се работи за добруването на жителите на общината. Остро осъждаме въвличането на лица в ученическа възраст в организирани протести и отправянето на политически искания“.

От синдиката призовават органите на реда да не допускат провеждането на нерегламентирани протестни действия.

Обръщението завършва с апел за защита на демократичните ценности и недопускане на анархия и употреба на подрастващото поколение за неясни политически цели.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>