Фирма „РОСИ“ ЕООД откри официално своя 11-ти шоурум и складова база в гр. Бургас

Старозагорската компания „РОСИ“ ЕООД откри официално своя 11-ти шоурум и складова база за материали за производство на мебели в град Бургас. С тържествен водосвет, в компанията на много чуждестранни и български контрагенти и приятели на фирма „РОСИ“, на Димитровден се състоя откриването на новия шоулум от 800 кв. м. и складова база с площ над 2 000 кв. м. в морския град.

 

 

Компанията за търговия на материали за мебели „РОСИ“ ЕООД е създадена през 2001 година. През годините собствениците и всички над 350 работници и служители доказаха, че със страст могат да се постигнат и най-трудните цели… С любопитство, себеотдаване и целеустременост  успяха да превърнат бизнеса си в марка. Фирма „РОСИ“ стана символ на качество и сигурност. Лентата бе преразяна от собствениците Валентин Колев и Тони Колева.

 РОСИ  ЕООД е създадена като компания, специализирана във внос, търговия и дистрибуция на материали за мебелното производство.

 Фирма “РОСИ” ЕООД концентрира всичко в областта на търговията на материали и машини за производство на мебели.

Генерира качества и ресурси, които позволяват най-добрите решения в тези области.

 

Офисите, производствените и складови бази на фирма РОСИ се намират в структуроопределящи региони на България. Централния офис и склад на фирмата е Стара Загора на площ 12000 кв. м.  В резултат на нарастващото потребителско търсене на нови продукти, фирмата създаде мрежа от професионално оборудвани търговски обекти и складови бази в цялата страна: Велико Търново, Русе, София Изток, София Север, Плевен, Кърджали, Бургас, Благоевград, Пазарджик, Варна, Стара Загора.

Дружеството е ориентирано към продажбите на едро на материали за мебели, като разполага с добре развита дистрибуторска мрежа с над 100 000 кв.м. търговски и складови площи.

 Kомпанията работи само с утвърдени фирми, с което дава сигурност на своите клиенти и печели доверието им. Важен принцип в политиката на компанията е предлагането на продукти с гарантирано качество и произход, отговарящи на българските и европейските стандарти.

Създадените бизнес отношения с директни производители са причината за изключително атрактивните цени на материалите, предлагани от РОСИ на пазара.

 

Чрез внимателния процес по подбора на богата продуктова гама, съобразена с изискванията на клиентите и със съвременните модни тенденции в мебелното производство, „РОСИ“ ЕООД цели да реализира покриване на всички пазарни дялове в индустрията с качествени и надеждни решения.

Ентусиазмът, вложен в работата, мисълта, че всички са един екип, и коректните взаимоотношения с клиентите допринасят „РОСИ“ ЕООД да бъде един от най-търсените партньори и затвърждават водещата позиция на фирмата на пазара.

С последователната си политика на предлагане на богата гама от продукти,конкурентни  ценови условия и висококачествено обслужване  фирмата спечели повече от 8500 клиента, сред които са както водещи мебелни фирми, така и редица локални контрагенти, мебелни магазини и производители на мебели в цялата страна.

Доверието на клиентите към продуктите на компанията е най-големият ù ресурс.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>