Председателят на Общинския съвет на Стара Загора се срещна с колегата си от Млада Загора

Председателят на Общинския съвет в Стара Загора Таньо Брайков се срещна официално с  новоизбрания си колега, оглавяващ местния парламент на Млада Загора – Радина Николова.

Младата дама бе избрана през изминалата седмица да оглави Младежкия общински съвет. Тя е възпитаник на Търговска гимназия „Княз Симеон Търновски“ и е в 11 клас.

„Приветствам младите хора, които работят за подобряване на средата си на обучение и живот в нашия град и се надявам по-често да идвате с идеи при нас“, посрещна представителите на МОС Таньо Брайков.

В първата официална работна среща се включиха още и кметът на Млада Загора Никола Чакалов, който също е от Търговската гимназия, както и председателите на 6-те постоянни комисии на младежкия парламент за този мандат.

Радина Николова получи Правилник за организацията и дейността на Общински съвет Стара Загора, както и значка с герба на общината. Младежите отправиха покана към Таньо Брайков да гостува при следващото редовно заседание на МОС.

 

Председателят на Общинския съвет на Стара Загора се срещна с колегата си от Млада Загора

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>