Изложение за образование в Стара Загора събира най много холандски университети на едно място

 

Есента дойде, а с нея и много от бъдещите кандидат-студенти се замислят за това в кой университет да кандидатстват. Предимствата на образованието в чужбина са безспорни, а Холандия е една много гореща дестинация за българските студенти. Причините за това са много – достъпно образование, придружено с ниски такси на обучение (тази година даже холандското правителство гласува закон, според който първокурсниците в Холандия ще плащат половината от таксата, а именно 1030 евро от 2060 евро), високо качество на образованието, дипломи, признати в целия свят, огромно количество кариерни възможности след завършване. Това са само част от причините, поради които българската група е третата най-голяма група в университетите в Холандия.

Ако и ти си заинтересован от това да учиш висше образование в Холандия, то ела на 14ти октомври в Хотел Верея.

 

Какво може да очакваш от събитието?

Много интересни семинари, свързани с избор на специалност, подаване на документи, най-разпространените въпроси, които изникват преди да заминеш да учиш и много други.

Специални работилници за подготовка и подаване на документи, в които ще имаш невероятната възможност да подадеш документите си на място.

Погрижили сме се и за кандидат-студентите, които искат да заминат да учат магистратура в Холандия – специално за тях ще има посветена на магистратурите работилница.

Срещи с представители на най-добрите университети в Холандия и български студенти, които учат в тях.

Срещи с кариерни и образователните консултанти на UNIFY.

 

Кои са UNIFY?

UNIFY е специализиран консултант за образование в Холандия. Почти всички служители на UNIFY са точно като теб и някога също са били студенти в Холандия. Кой може да ти разкаже и посъветва по-добре от някой, който вече е минал по същия път?

UNIFY помага в избора на специалност, подготовката и подаването на документи към университети и подкрепя студентите си при заминаване с много ценна информация, която няма как да научиш от друго място – всичко това напълно безплатно при кандидатстване в партньорската мрежа от университети. В UNIFY подходът към всеки един студент и родител е личен, работят с много голямо внимание и страст, влагат много личен опит и преживявания, от които може да почерпите и вие.

 

Събитието Дни на Образованието в Холандия ще се проведе на 14ти октомври, от 10:00 до 15:00 в Хотел Верея. Напълно безплатно е, но изисква предварителна регистрация.

 

Присъедини се и към събитието във Фейсбук ТУК.

Направи своята предварителна регистрация ТУК.

 

Изложение за образование в Стара Загора събира най много холандски университети на едно място

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>