11 години Оскар Рюег Стара Загора: Дойдохме, за да останем

Предприятието Оскар Рюег ЕООД отбеляза тържествено днес два празника. 11 години от създаването на българското дружество в Стара Загора и разширяването на производството си почти двойно.От 3000 кв.м.в началото днес площта на дружеството е 7000 кв.м. Оскар Рюег АД е швейцарско семейно предприятие с експортна ориентация. Специализирано е в щанцоването на висококомплексни продукти и в произвеждането на монтажни групи.
Преди 11 години фирмата започва с малък цех в покрайнините на Стара Загора и с 15 служители. Тогава сглобяват само модули за автомобилната индустрия. Днес фирмата в България управлява проекти в медицинската и други индустрии. Приходите й са се увеличили с пет пъти.
Като семейно предприятие, чиято история започва в късния XIX век, традиционните ценности играят огромна роля. Трудолюбие, съзнание за отговорност и качество не са празни приказки, а ежедневни неща, които се разбират от само себе си. Държат да ги запазят и развиват занапред.
Днешния двоен празник бе организиран стилно и с много настроение.Началото му даде собственикът на холдинга Едуард Хени.

На тържеството присъства представител на швейцарското посолство. Никол Вирш подчерта, че Швейцария е сред десетте най- големи инвеститори в България. Сред тях е Оскар Рюег.
Сред официалните гости бяха областният управител Гергана Микова и заместник кметът Красимира Чахова. След официалните приветствия се изви кръшно българско хоро, водено от децата на ансамбъл „Загорче“. На хорото умения показаха мениджъри и официални гости.
Лентата на новите производствени площи бе прерязана с благословията на свещеници от Старозагорската епархия.
Да се работи при в Оскар Рюег изисква страст и душа: всеки за всекиго, със самоотговорност и уважение на компанията и себе си, вярват от ръководството. Дошли сме, за да останем, казват мениджърите и подчертават, че са отворени за допълнителни стратегии и управление на проекти от дружеството си в Стара Загора.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>